nedjelja, 18. rujna 2011.

AT & T okreće 4G LTE žive, gotovo 97 posto u Americi, gdje čuda stranka

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/atandt-flips-lte-live-nearly-97-percent-of-america-wonders-where/:
Prema Ma Bell, AT & T pokriva 97 posto svih Amerikanaca. Naravno, to je, uključujući i one "jedna traka EDGE" mjestima koja su otkrila do sada kao stvarnost je u pitanju, ali bez obzira na sve to - nema poricce da AT & T LTE lansiranje na pokorena strani. S Verizon rolling out pet puta više LTE tržišta ovog mjeseca od AT & T je čak i pokretanje s, zemlja najveći GSM prijevoznik definitivno ima neke sustići. Bez obzira na tablice, tvrtka čini se da (tiho) otišla živjeti s pet LTE tržištima od danas, s Chicago, Atlanta, San Antonio, Dallas / Fort Worth Houston i uzimajući prvi novac. Izvor link ispod vodi vas na novi Karta pokrivenosti, kao i obećanje od prijevoznika da proširuje "4G LTE" (ne treba brkati s drugim 4G, točnije poznat kao HSPA + ) do 15 velikih gradskih područja je do kraja godine. Obavijest o tome kako ruralnim područjima ne spominju, iako dosta grandstanding kod DC? Ne brinite, dečki - to je samo Promišljanje Mogući .

[Hvala, Marcus]

AT & T okreće 4G LTE žive, gotovo 97 posto u Americi, gdje čuda stranka prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 00:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar