nedjelja, 18. rujna 2011.

Sedam država Usprotiviti AT & T / T-Mobile spajanju, AT & T ne brine

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wL9dXIv8V1I/:
attmo

"To predloženo spajanje bi ugušila konkurenciju na tržištima koja su presudna u New Yorku potrošačima i tvrtkama, dok je smanjenje pristup low-cost opcija i najnovije širokopojasne-tehnologija."

Tako sayeth New Yorku državni odvjetnik Eric Schneiderman , koji se pridružuju odvjetnika generala šest drugih država u potpori Ministarstva pravosuđa odijelo koje traži da zaustavi tijeku AT & T / T-Mobile spajanja.

I tako AT & T / T-Mobile nastavlja ludost.

Navodi da su došli u korist DOJ odijelo su u New Yorku, Kaliforniji, Illinoisu, Massachusettsu, Ohio, Pennsylvania i Washington. Čak i kada se suočavaju montaže oporbe, AT & T čini prilično zbunjen o cijeloj situaciji. AT & T glasnogovornik Michael Balmoris je izjavio da "to nije neobično za državne odvjetnike opće sudjelovati u postupku pripajanja DOJ pregled ili sudske podneske." Prijevod: to nije velika stvar.

To sigurno ne boli da je AT & T može računati na potporu od 11 država koji su javno podržali sporazum. Alabama, Arkansas, Gruzija, Kentucky, Michigan, Mississippi, Sjeverna Dakota, Južna Dakota, Utah, West Virginia i Wyoming svi imaju bacio svoju potporu iza AT & T i T-Mobilea, vjerojatno zato što bi mogli imati koristi od povećane bežične graditi-out i još mnogo toga radnih mjesta.

Spajanje je također dobio živahan obrane jučer mali kontingent od 15 Kuća demokrata (11 od kojih je dobio kampanje doprinosa iz AT & T ), koji je potaknuo predsjednik Obama da se nasele u korist posla. Za istinski znatiželjna, samo Arkansas, Gruzije i Kentucky preklapanje između popisa država koje podržavaju spajanje, te države kojima tih 15 demokrata predstavljaju.

Nakon svega toga, AT & T ima samo nekoliko prepreka u lice kada je predmet ide na suđenje. Nije nemoguć zadatak, prema Reuters : to samo znači da AT & T treba uvjeriti nekoliko ljudi prije nego što naselje može doći.



Nema komentara:

Objavi komentar