nedjelja, 18. rujna 2011.

Dean Kamen datoteka patentni zahtjev za napuhavanje, osvijetljeni vjetroturbina

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/dean-kamen-files-patent-application-for-an-inflatable-illuminat/:
Gumenjak turbine vjetra ne može biti potpuno nova ideja, ali plodan izumitelj Dean Kamen je jedan od detaljne malo drukčiji u nedavno objavljenom prijave patenta. Osim stvaranja energije za opću uporabu, turbina bi također biti u mogućnosti na vlast skup LED ukrasni turbine sama, koja bi se mogla koristiti za prikaz reklama ili drugih informacija koristeći postojanost vida učinak. Zahtjev čak sugerira da je više turbine mogu biti povezani i sinkronizirani u obliku jedne velike jumbo plakat. Naravno, to je još uvijek samo da, prijava patenta - ali to je dodijeljen Kamen je DEKA tvrtke, tako da svibanj neće biti sasvim kao daleko od stvarnosti kao i neke druge aplikacije.

Dean Kamen datoteka patentni zahtjev za napuhavanje, osvijetljeni vjetroturbina prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. rujna 2011 18:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Scientist | izvor USPTO | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar