srijeda, 7. rujna 2011.

Paul Graham će donijeti radnog vremena Natrag poremetiti SF, prijavite se sada

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/55rQipsfT6s/:
office_hours

Jedan od najpopularnijih sjednice iz našeg posljednjeg poremetiti konferencije bio je Paul Graham radnog vremena (gledaju video ispod). I idući tjedan na poremetiti SF, on će se vratiti davanje savjeta startupima pozornici. Graham i njegovi partneri na Y Combinator su poznati po svojim radnog vremena , gdje pokretanju osnivača mogu postavljati pitanja o svemu od dizajna proizvoda do strategije tvrtke.

Graham će se obavljanje radno vrijeme na pozornicu na poremetiti SF u ponedjeljak 12. rujna u 11:30 sati. Pet tvrtki birat će se provesti 8 minuta sa Graham u brzom vatre um stapaju gdje će pokušati grok što svaki tvrtka radi i ponuditi mu najbolje povratne informacije. Morate biti sudionik za sudjelovanje (još uvijek možete kupiti ulaznice ovdje ).

Ako ste pohađaju poremetiti, a željeli biste uzeti u obzir, molimo Vas da ispunite obrazac u nastavku. Mi ćemo savjetovati s Pavlom na uskim zahtjeva za one koji će imati najviše koristi, i osigurati insightful sadržaja. Zatim, na početku sjednice, Pavao će odabrati pet tvrtki iz tih finalista. Svi finalisti moraju biti pripremljeni i spremni da hoda na pozornici odmah.

Pokretanje Battlefield poduzeća ne mogu sudjelovati, a niti su postojeća Y Combinator poduzeća (Pavao kaže daje vam sve vrijeme koje je potrebno već). No, bilo koje druge konferencije, uključujući i pokretanje Aleja startups, su dobrodošli da se prijave.


Osoba:
Paul Graham

Nema komentara:

Objavi komentar