srijeda, 7. rujna 2011.

Asustek početi marketinga WAVI Xtion kontroler i Njegova Kinect-značajke poput Ovaj listopada

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8101vPrydas/:
wavi-xtion-2

Asus je u nadi da uhvatiti neke od Kinect dobro će s početkom u listopadu ove godine po udaranje off marketinšku kampanju za svoj klon pokreta kontrolera. WAVI Xtion je izrađen u partnerstvu s PrimeSense, ista skupina djelomično odgovoran za Microsoft Kinect - dakle poznati dizajna i mogućnosti. Asus demoed uređaj prošlog siječnja na sajmu CES 2011, ali sada je Digitimes izvješćivanje da je Asus je postavljen za pokretanje marketinške kit u listopadu ove godine kao Asus, koji dolazi nakon što je njegova samo-nametnute Q2 izdanje cilj .

Ovo nije prvi put Asus okrenuo gaming svijetu za "inspiraciju". Eee Stick pokrenula nekoliko godina nakon Wii, ali bio je usmjeren na kupce svog popularnog Eee netbooka. Prijedlog kontroler funkcionirao i izgledao vrlo sličan Nintendo Wii daljinski upravljači. Nikad čuo za Eee Stick? Da, to je problem.

WAVI Xtion je trebao donijeti zabavu i funkcija Kinect za dnevni boravak računalo. Asus misli (i nada) da je uređaj će donijeti istu vrstu pokreta interaktivnosti na stolno računalo kao Kinect učinio Xbox 360 konzole. Isti Digitimes izvješće pokazuje da ciljana cijena će biti oko $ 250 - $ 300, što je TAD više od Kinect je 150 $ cijena oznaku. Navodno uređaj će prvo ići na prodaju u Kini, gdje 360 ​​je zabranjen od strane vlade. Nema riječi o puštanje datum, ipak.



Nema komentara:

Objavi komentar