srijeda, 7. rujna 2011.

Opera obećava cross-platforma aplikacija za Smart TV, daje nam malo da se žali

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/opera-promises-cross-platform-apps-for-smart-tvs-gives-us-littl/:
Opera ima hrabrosti ide protiv voli od Samsung u nastajanju području Smart TV-aplikacije. Onda opet, svoj novi storefront donosi nešto drugačije na stol: naime ploče da se striktno pridržava HTML5 i drugim web standardima, tako da se aplikacije mogu raditi preko bilo kojoj platformi. Sadržaj provideri poput Vimeo i DriveCast već su se prijavili i TV proizvođači ne bi trebali biti daleko iza - ne manje važno, jer je temeljni preglednik motor je tvrdio da teče glatko i na crappier jeftinije procesore. Opera čak je objavio emulator kako bi život jednostavno za manje app programere koji, za jednog ili drugog razloga, ne može si priuštiti cijeli stalak za TV. Opera još uvijek ima način da ide, ali ugodan svatko svih vremena je sigurno pametna strategija za bilo gubitnik. PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Opera obećava cross-platforma aplikacija za Smart TV, daje nam malo da se žali

Opera obećava cross-platforma aplikacija za Smart TV, daje nam malo da se žali prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Geek.com | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar