srijeda, 7. rujna 2011.

HP najavljuje lavina sve-u-jednom, slims duboko TouchSmarts (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/hp-announces-an-avalanche-of-all-in-ones-slimmed-down-touchsmar/:
U jednom trenutku je ranije ove godine, sve-u-jednom stolnih računala je postala stvar. Tvrtke kao što su Toshiba i Lenovo koji nikada prije uzeti interes u prostoru iznenada počeo prodavati 'em, beefing na tržištu da je HP, Dell i Apple je u vlasništvu godinama. Možete reći što HP rukovoditelji mislili. Mjeseci ranije, odijelo je objavila svoju TouchSmart 610 - znate, jedan s izvaljen, nagibnom zaslonu. To je kao da je tvrtka imala dokazati da je pravi posao kada je riječ o sve-u-jednom - ili, barem, da bi mogla doći do nešto što ćete jesti manje stol prostora od 610.

Ok, mi samo staviti mnogo riječi u HP-rukovoditelji 'usta, ali stvarno, ono drugo to moglo potop sve-u-one znače? Tvrtka je upravo pljunula van sedam novih modela za američko tržište, najviše nakon čega su izrazito više minimalistički izgled. 20-inčni TouchSmart 320, 21,5-inčni 420 i 23-inčni 520 sve pohvaliti vrsta free-standing prikazati popis možete vidjeti u foto da tamo gore - zaslon koji naginje 30 stupnjeva, a ostavlja dovoljno prostora ispod za vas za smjestiti bežičnu tipkovnicu. Puno su počevši cijenama u rasponu od $ 600 do $ 800, s najvišim kraju 520 podudaranje 610, koji će i dalje biti oko za predvidive budućnosti. Premještanje zajedno, HP je također trotted iz sličnog izgleda TouchSmart 7230, svoj prvi zaslon osjetljiv na dodir sve-u-jednom za mala poduzeća na tržištu, zajedno s Pro 3420, ne-dodir model. To će start at $ 600, s zaslon osjetljiv na dodir guranje 3420 cijena prema sjeveru od 850 dolara. I, samo da bi bili sigurni da je njegova baza pokriva, tvrtka uvela dva plain-Jane modela, 20-inčni Omni 120 i 21,5-inčni Omni 220, koji koraka do Beats Audio, Sandy Bridge procesora i više upečatljiv dizajn . To će svaki biti dostupan prije kraja mjeseca, početak at $ 400 i $ 800, respektivno. Mnoštvo sjajnih fotografija pritisnite dolje i kratki video nakon pauze.

Nema komentara:

Objavi komentar