srijeda, 7. rujna 2011.

Flybus konzorcij stavlja kočnice na energiju otpada, baca natrag u asfalt

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/flybus-consortium-puts-the-brakes-on-energy-waste-throws-it-bac/:
Jer svatko tko je prijavljen vremena bus grad surfanje, znate postoji heckuva puno snage u tim kreštav prestaje i počinje. Dakle, stoji da je razlog da bi se način upregnuti da kinetičke energije i dvoličnost to pravo vratiti na auto, sama. Pa, to je točno ono što flybus konzorcij želi učiniti s prototip koji koristi Ricardo Kinergy zamašnjak za pohranu energije stvorene iz kočenja, i redistribuirati ga putem kontinuirano varijabilni prijenos. Hibridni postava je navodno puno jeftinije za proizvodnju od trenutnih, skuplji EV platformama, te bi također ići dug put prema smanjenju troškova goriva za teretna vozila. Gearheads željan za zaviriti u skupine dizajn mogu dobiti brz pogled, kada je prikazan izvan ovog mjeseca na niskougljičnih vozila događaj u Velikoj Britaniji. Za sve ostalo, tu su izvor linkove ispod.

Flybus konzorcij stavlja kočnice na energiju otpada, baca natrag na asfalt prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 06:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Inhabitat , 4-trgovci | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar