četvrtak, 15. rujna 2011.

Sharp prekinuti izvorni Galapagos e-čitača, 7-inčni vrsta preživljava

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/sharp-to-discontinue-original-galapagos-e-readers-7-inch-specie/:
Mi smo podizanje naše naočale na izvornu Galapagos e-čitača jutros, jer je Sharp je odlučio da ga prekine. Danas, proizvodnja je najavio da će prestati uzimati narudžbe za svoje 5,5 i 10,8-inčni Android tablets 30. rujna, samo devet mjeseci nakon što su prvi pokrenuli. Tvrtka Glasnogovornica, međutim, potvrdio je da Sharp nije ostavljajući na tržištu zajedno, kao što planira nastaviti churning 7-inčni A01SH koji je pokrenuo prošlog mjeseca. Japan-temeljen tvrtka je uvjeren da je "tržište za elektroničke knjige će se nastaviti širiti", ali je odlučio raskinuti starije lista jer sam već "ispunio svrhu da su namijenjeni." Sharp je odbio otkriti prodajne brojke za osuđeni uređaja, iako su lokalni mediji izvješćuju kako oni svibanj imati je stisnutu iz japanskog tržišta ipad - izrazito darvinovske objašnjenje.

Sharp prekinuti izvorni Galapagos e-čitača, 7-inčni vrsta preživi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 04:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AFP | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar