četvrtak, 15. rujna 2011.

Dyson uvesti Hot AM04, ima za cilj promijeniti igru ​​grijanje kuće (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/14/dyson-intros-hot-am04-aims-to-change-the-home-heating-game-vid/:
Ostavite ga da James Dyson dati svoje obične kućanskih aparata novi spin. Večeras u New Yorku, gospodin Dyson je na pozornicu kako bi se pravilno predstaviti svoje najnovije Gizmo - 399,99 dolara Dyson Hot AM04. Kao što ime sugerira, to je tvrtka najnovije fan Air množitelj , ali s keramičkim ugljena za grijanje element koji bi nožnim prstima toasty. Na tim vlažan ljetnih dana, vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili svoju sobu do ledenih 32 stupnjeva celzijusa, a kada zimske gorke hladno hitove, moći ćete pogoditi 99 stupnjeva -. Caliente jedinica je dizajnirana mnogo kao jet krila, čime zrak iz dna grills i pojačavanje to šest puta jer soars kroz cijevi.

Zanimljivo, mi smo rekli da grijač ostaje na jednom unaprijed temperature, mjerenje sobu dok se ne dostigne razinu koju je reći da. Kao što očekujete, ugrađen sigurnosni mehanizam okreće cijela stvar off ako se savjete preko. Sa svojim podesivi bazu ili uključeni IR daljinski, moći ćete promijeniti temperaturu, birati između deset ventilatora brzine i postavite ga na oscilacije način. Još bolje, daljinski magnetski oslanja na vrhu uređaja - savršeno, ako ste skloni izgubiti stvari. To je trenutno dostupan u bijeloj ili srebrnoj izravno iz Dyson (iako udaljeni manje-verzija je vrhom za one koji žele spremiti nekoliko dolara ili eura), a pronaći ćete više detalja u PR prošlosti break.

Nastaviti čitanje Dyson uvesti Hot AM04, ima za cilj promijeniti igru grijanje kuće (video)

Varalica pod:

Dyson uvesti Hot AM04, ima za cilj promijeniti igru grijanje kuće (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. rujna 2011 21:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar