četvrtak, 15. rujna 2011.

TechCrunch poremetiti SF polufinale Battlefield: Suci reagirati

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/594HLShBydQ/:
Screen Shot 2011-09-14 at 7.37.26 PM

TechCrunch poremetiti Pokretanje Battlefield polufinale započela u neobičan način, uz moderatora Paul Carr donosi na TechCrunch suosnivač Mike Arrington pridružiti tech slavna sudaca Ron Conway, Hadi Partovi, Marissa Mayer, Roelof Botha i Matej Cohler pozornici.

Dok čekamo konačni pobjednici biti objavljeni, možete analizirati kroz moje bilješke o svim zabave, u nastavku.

Bitcasa

Za razliku od dropbox koji sinkronizira datoteke na oblak, Bitcasa vam pisati oblak, pomoću računala na isti način na koji bi se normalno, ali je uslužni program pisanje datoteka na oblak. Bitcasa inteligentno određuje što slika što bi pristup, te ih sprema na vaš hard disk. To je značajno jer vam daje beskonačno pohranu u oblaku, izmakla tipičan model pisanja datoteka na tvrdi disk, a zatim da ih premjestiti kada pohranjujete.

U beta je slobodna, freemium modela, 10 dolara mjesečno za pohranu beskonačan.

Suci povratnih informacija:

Mike Arrington tweeted se sinoć da, "Bitcasa je igra mjenjač osim ako se zeznuti." Pozivajući se na činjenicu da bi moglo biti tri ispuštanje ulagača na pozornici: "Kako ćete razviti svoje korisničke baze s obzirom ispuštanje je vani?" Bitcasa odgovorio da njihova vrijednost propozicija bitno razlikuje od ispuštanje, "Mi smo o novom hard disk", a ne o dijeljenje datoteka, "Ti još uvijek trebaju imati prostora na vašem tvrdom disku za ispuštanje.

Sudac Marissa Mayer također izrazio zabrinutost da je ispuštanje bio natjecatelj i pitali o dijeljenju procesu ", Kad ste dijeljenje s mobilnim uređajem, jeste li spremanje stvari na klijenta, ili je to čisto vrpca na vjetru?" Odgovor je da je uređaj će ga struja iz oblaka u stvarnom vremenu, preko mreže. "

Botha odgojena faktor cijene streaming svih podataka, što Bitcasa obratio rekavši da oni koriste caching modela, što smanjuje troškove. Matt Cohler htjeli znati što je najvažniji problem za pokretanje riješen za potrošače, kojima pokretanja odgovorilo da nikada ne žele morate izvaditi drugi USB stick ili hard disk opet, dok sa ispuštanje vam još uvijek treba prostora.

Ron Conway doveo do činjenice da je u osnovi će biti marketinški bitka između Bitcasa, ispuštanje i Boxee i pokretanje stvarno treba da se usredotočite na ono što razlikuje. "Dual Video zatečen moj oko, da izgleda kao da se dokaz da ste drugačiji. Pojačati marketing, jer to će biti lud. "

Nakon Partovi pitanje o sigurnosti, Cohler odgajani da je vidio mnogo toga jezgre funkcionalnost GDrive. "Zašto si idući u biti uspješan?" Da da pokretanje rekao: "Moja majka bi mogao koristiti ovu a ona nije računalo osobe. To je Apple modela, mi samo želimo da rade. "

Šejker

Shaker je socijalno okruženje koje vam omogućuje da koristite svoj Facebook profil za interakciju s ljudima oko ", kao i Second Life, osim da ste sami." Platforma za društvenih iskustava, koja vam omogućuje da posjetite virtualnu mjestima kao što su kafići ili ureda , koji uključuje Facebook API kako bi se uključuju stvari kao što je poput zida, gdje možete vidjeti što imate zajedničko s drugim ljudima u sobi.

Shaker je imao skoro 10K korisnika jer se u svojoj beta lansiranje.

Suci povratnih informacija:

Ron Conway počeo povratne informacije tražeći, kako sličan app je Second Life, a što se događa kada app morphs u dating site. Shaker osnivač je govorio o ho

Nema komentara:

Objavi komentar