četvrtak, 15. rujna 2011.

Godinu dana nakon "AngelGate" Više Anđeoska Anđeli spuštamo na poremetiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GoQ3uxWQbrk/:
disrupt_d3-3044-1

Prije godinu dana, velike kontroverze izbili prije TechCrunch poremetiti (zvuk poznato?). Michael Arrington ušao u bar u San Franciscu, Bin 38, i izašao iz osjećaja prljav. Ona je u smeće 38 da je čuo grupu anđela investitora govori o niz stvari - od kojih mnogi nisu čini vrlo poduzetnik-friendly. U svakom slučaju, situacija je bila dovoljno loše da je Mike imao napisati post progla: TechCrunch poremetiti ne će biti oko AngelGate .

I to uglavnom nije bio. Osim jedne ploče .

Brzo naprijed do danas. Mike se vratio na pozornicu s drugom skupinom anđela. Situacija se bitno promijenila jer Mike je sada investitor sam, s nekoliko bavi anđeo krug u torbu. U međuvremenu, anđeo scenu u cjelini je eksplodirala i dalje kao što smo u forthy ulaganja puta.

Za kick off stvari, oni kratko revisited AngelGate. Vi svibanj podsjetiti da je SV Angel je Ron Conway je bio najviše uznemiren zbog toga što je otišao dolje u smeće 38. S druge strane je 500 startups Dave McClure , koji je u smeće 38 (Conway nije) da je noć. Obojica su na prošlogodišnjem ploči, a obje su na ovogodišnjem, kao dobro.

"Korist je da su svi shvatili da se treba usredotočiti na pomaganje poduzetnicima", Conway rekao je danas da pljesak iz publike. I to je ljepušan velik dio njega. Nakon toga, razgovor prelazi na ono što se događa u anđela zajednica sada.

Mike pitali ako kretati prema uncapped bilješke (u osnovi financiranja krug gdje je stvarna cijena određuje se nakon ulagače počiniti) je loša stvar za investitore. Naime, on je pitao ako Conway predanost investirati u svim Y Combinator startups s Yuri Milner je ranjavanje druge anđele?

Svatko kao da se slažu da je situacija uncapped počeo dugo prije toga. U stvari, to je način na koji su stvari za vrijeme dok anđeli počeo da steknu popularnost i uspjeli gurnuti natrag kapom bilješke, McClure navedeno. Samo McClure i Conway su one na ploči, koji su otvoreni za to uncapped bilješke na sve. SoftTech je Jeff klavijatura , Freestyle je Josh Felser i Felicis " Aydin Senkut svi su uglavnom protiv koncepta.

McClure misao je da bi trebao biti "otvoren za velike tvrtke" Nije važno što su uvjeti. U međuvremenu, Conway vjeruje da poduzetnici s velikim pratiti zapisi utjecati učiniti uncapped bilješke, i vjeruje da je njihovo pravo iskoristiti to.

Felser vjeruje da uncapped bilješke ozlijeđen rano investitori koji su često prijatelja ili članova obitelji. Oni se najviše rizika i počiniti rano, onda oni mogu dobiti pijan bez kape. No, Conway vjeruje uncapped je dio ljepote slobodnog poduzetništva. Istaknuo je da dok je on uložio u Googleu na 75 milijuna dolara unaprijed i na vrijeme, da bi se smatrao uncapped bilješku. On je također naglasio da je Jim Breyer uzimajući u Facebook-u 85 milijuna dolara što je ista ideja.

Nakon nekoliko naprijed i natrag o temi, Conway interjected. "Ništa od toga pitanja", rekao je. Ono što je doista važno su proizvodi i poduzetnicima, izjavio je.

Tako Mik

Nema komentara:

Objavi komentar