četvrtak, 15. rujna 2011.

AT & T Ljevaonica inovacijskog centra otvara svoja vrata u Palo Altu kako bi devs učiniti ono što im je činiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/atandt-foundry-innovation-center-opens-its-doors-in-palo-alto-to-h/:
Čuli smo za ukorak s Joneses, ali to je dobivanje smiješno. Prvo je Verizon , zatim Vodafone , a sada Ma Bell - s pomoći iz Ericsson - ima izgrađen centar za inovacije u Silicijskoj dolini. Ovaj novi centar upotpunjuje trijumvirat AT & T Ljevaonica objekata (druga dva su u Teksasu i Izraela), te je dio strategije tvrtke ubrzati proces razvoja i isporuku novih proizvoda svojim kupcima. Upravo sada, postoji više od 100 projekata u razvoju u Palo Altu, a AT & T je u potrazi za dodavanje više. Oni koji su odabrani pristup AT & T mreže i stručnost kako bi se osiguralo da novi projekti igrati lijepo sa svim tvrtke opremu, i to već producirao nekoliko stvari koje su na zaslonu u središtu je svečano otvaranje. Želite doušnik zaviriti u ono što je u AT & T inovacija plinovod? Pročitajte o prošlosti pauzu da biste dobili Internet.

Nastaviti čitanje AT & T Ljevaonica inovacijskog centra otvara svoja vrata u Palo Altu kako bi devs učiniti ono što im je činiti

AT & T Ljevaonica inovacijskog centra otvara svoja vrata u Palo Altu kako bi devs učiniti ono što rade prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 07:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | E-mail

Nema komentara:

Objavi komentar