četvrtak, 15. rujna 2011.

Razer predstavio arkada fightstick prototip na TGS, izgleda da gaming zajednica u cilju definiranja detalja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/razer-unveils-arcade-fightstick-prototype-at-tgs-looks-to-gamin/:

Čini se kao da ljudi na Razer uzimanje tvrtke "za igrače, prema igračima", moto srca, danas otkrivanjem novog prilagodljivog PC / Xbox 360 arcade staviti na Tokyo Game Show koji neće ni pogoditi proizvodnje do fightstick zajednice disassembles, modovima, i suci pakao iz nje. Još-to-biti-ime arkada kontroler prvi će put za odabir zahtjeva od zatvorenog beta programa, stavljajući sprema u rukama nekih 200-plus igrače koji, nakon što je njihov način s njim, osigurat će odjeću savjete o tome kako da fino ugodite konačni proizvod.

Razer je TGS osoblje nam je dao kratak pregled uređaja, i dopustite nam zamijeniti oko žice, pop out tipke, i petljati s opremiti za prednju ploču. Prototip uređaja je izgrađen s Sanwa Denshi komponentama, ali Razer nam govori da MORH-istomišljenika igrači su slobodni zamijeniti, mijenjati, ili na drugi način prtljati sa bilo upravljača glavnih dijelova, bez straha od mokrenja svoje jamstvo - samo držati pod kontrolom odbora je isključen granice. Beta registracija je već otvoren, a prvi test jedinice trebaju brod negdje sljedeći mjesec. Check out galeriji ispod za eyeful, ili pokažite svoj ​​peepers do vrha za demo ravno iz TGS poda show. Želite više teksta? Hit pauze za službeni press release.

Nastaviti čitanje Razer predstavio prototip arkada fightstick na TGS, izgleda da gaming zajednica u cilju definiranja detalja

Razer predstavio arkada fightstick prototip na TGS, izgleda da gaming zajednica u cilju definiranja detalja ori

Nema komentara:

Objavi komentar