četvrtak, 15. rujna 2011.

TomTom najavljuje ZE uživo navigacijski sustav za mjerenje EV baterije sok, drži se truckin '

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/tomtom-announces-z-e-live-navigation-system-to-measure-ev-batte/:
Nema ništa gore nego ide za kasno-noćni čili pas pokrenuti samo pronaći svoj EV sisao suho 7-11 parkiralište. Kako bi se smanjila tzv "raspona, anksioznost," ima Carminat TomTom ZE Live in-dash navigacijski sustav koji ne samo da čuva vozača iz uzimajući izgubljen, ali također nudi vizualnog znaka na koliko snage s lijeve strane. Priljepljivanje sa zelenim temu, uređaj nudi najviše ekološke i učinkovit rute (s obližnjim postaja za punjenje) - ostavljajući vozača dobar osjećaj o stavljanju pedale za metal. NAV će doći pred-pečena u svim budućim Renault Fluence ZEs - ali ne bih se iznenadio da biste vidjeli ostale EV proizvođača provode slične dodatke u budućnosti. Check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje TomTom najavljuje ZE uživo navigacijski sustav za mjerenje EV baterije sok, drži se truckin '

TomTom najavljuje ZE uživo navigacijski sustav za mjerenje EV baterije sok, drži se truckin ' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 03:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TomTom | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar