četvrtak, 15. rujna 2011.

Sprint promjenu politike povratka sutra, nixing Premier program na kraju godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-changing-return-policy-tomorrow-nixing-premier-program-a/:
Sprint je bio stvaranje Mondo političke promjene tijekom posljednja dva tjedna u obliku povećane naknade , tako što je malo više smanjuje? Primili smo savjete tijekom posljednjih dana ili tako da sugeriraju Sada mreže do svoje shenanigans opet, što neposredne promjene u povratak politike i uskoro stavljanjem kibosh na Premier programa. Učinkovito sutra, Sprint je obrezivanje povratku razdoblje od 30 dana do 14 i rizik-free suđenje ponuda - što u konačnici omogućava da hoda od svojeg davatelja roku od mjesec dana bez naplaćuje denar - nestaje u zraku. Postizanje out za potvrdu prijevoznika glasnogovornik, rečeno nam je: "Počevši od 16. rujna, Sprint je ažuriranje svojih povratak politike za nove linije usluga, nadogradnje, dodatna oprema i uređaji ćemo podijeliti više detalja o novom Sprint zadovoljstva Jamstvo na. kasnije. " To ne u potpunosti odgovoriti na naše upite, naravno, ali je barem potvrđuje da je povratak politika će pasti žrtvom nekoliko prilagodbi u petak.

Također je počeo primati savjete danas foretelling nadolazeće propasti programa Sprint premijera - tvrtke na dva kata VIP program koji nudi godišnji nadogradnje i drugim pogodnostima. Premier članovi navodno će biti obaviješten već sutra (ili kasno u listopadu), koje su do kraja godine u gotovini na njihove preostale prednosti. Samo razmišljanje dao: "pomoći nam da se usredotočimo na područja koja korisnicima vrijednosti najviše, kao što je neograničen podaci planira." Objasniti da kako ćete, ali ginormous stvari idu dolje u Overland Parku, a nismo ni čuli čudesno vijesti o prijevoznika "Strategija Update" još. Osim ako, naravno, sve to veže zajedno nekako ...

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Sprint promjenu politike povratka sutra, nixing Premier program na kraju godine

Sprint promjenu politike povratka sutra, nixing Premier programa do kraja godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 00:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar