četvrtak, 15. rujna 2011.

YouTube otkriva post-produkciju paket uključuje Instagram poput učinaka i smanjenja trešnje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/youtube-unveils-post-production-suite-includes-instagram-like-e/:
Ništa kaže " Mladost "kao zrnata ručni metak koji djeluje kao katalizator za mučninu, nažalost, sve ovo može biti postavljeno na promjenu. Digitalni dom Home Video je predstavio paket novih učinaka koji vam omogućuje krpa svoje iskrene klasika, čak i nakon što ste ih učitali. Štoviše, promjene koje napravite nerazorna, tako da ako vaša velika ideja dokazuje strašno u stvarnosti, možete se vratiti i poništiti sve vaše uplitanje. Uobičajeni obitelji sepija, cartoonify i vinjete tip zbivati ​​- ljubaznošću za uređivanje fotografija amigos Picnik - se pridružuju još neke praktične alate kao što su svjetlina, rotirati i spomenutih bolesti rješavanja stabilizacije. Međutim, ako vaš isječak ima više od 1.000 pregleda morat ćete ga spremiti kao novi - ne bi želio sljedeći Numa Numa Vida da se sve promijeniti boju nakon odlaska virusnih, sad bi ti?

Nastaviti čitanje YouTube otkriva post-produkciju paket uključuje Instagram poput učinaka i smanjenja trešnje

YouTube otkriva post-produkciju paket uključuje Instagram poput učinaka i smanjenja trešnje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 03:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GigaOm | izvor YouTube Blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar