petak, 5. kolovoza 2011.

Solarni paneli svijetle Nacionalni park Yosemite, ne pokvariti vaše pogled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/solar-panels-light-up-yosemite-national-park-dont-spoil-your-v/:
Solarni paneli svijetle Nacionalni park Yosemite, ne pokvariti vaše pogled
Normalno smo željeli zadržati naše tehnologije i prirode razumno odvojene, ali kao i maslac od kikirikija i čokolade, neke kombinacije ispasti bolje nego što mislite da bi. U posljednji u dugom liniji od projekata koje financira američki oporavak i reinvestiranja Zakona, Nacionalni park Yosemite je instaliran preko 2.800 solarnih ploča u održavanju El Portal kompleks, uredno skrivena od svih vidjeti očima javnosti. Obilja fotonaponskih ploča će se proizvoditi oko 800.000 kWh godišnje, spremanje parka 50.000 dolara godišnje na snagu zakona i bodovanje je 700.000 dolara u popusti od PG & E u narednih 5 godina. 5,8 milijuna dolara sustava smanjuje parka oslanjanje na ugljični goriva za 12 posto, a sada je najveći grid povezan solarne energije sustava u službi Nacionalnog parka. Priopćenje junkies izdanje može pogoditi pauzu za službene objave, solarni fanatici u potrazi za boljim pogledom trebali provjeriti KCRA je pokrivenost u linkovima ispod.

Nastaviti čitanje Solarni paneli svijetle Nacionalni park Yosemite, ne pokvariti vaše pogled

Solarni paneli svijetle Nacionalni park Yosemite, ne pokvariti vaš pogled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 22:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor National Park Service | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar