petak, 5. kolovoza 2011.

Rani 3DS pad cijena na Wal-Mart može omogućiti Štednja Plus "veleposlanik" perks

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8jyg_KXfZ4/:
2132454485

Nintendo je nedavno imao Sveta tri kralja, posjedovanje do 3DS je spor pokrenuti po kasapi cijene - i plaće . Da bi se za osovinskog voda prvi kupci, Nintendo je također rekao da svatko tko je kupio 3DS prije pregleda pad cijena (12. kolovoza) bit će pravo na 20 slobodno virtualne konzole igre. Ali što ako sam ti rekao da bi mogao dobiti 3DS za novu cijenu i dobiti 20 besplatne igre?

Vjerojatno bi mi reći da je previše dobro da bude istinito. A to bi moglo biti. No, "pouzdanih izvora", rekao je Jeftini Ass Gamer da Wal-Mart će biti stvaranje pad cijena na snazi ​​malo prerano - na 9.. Ako ste bili ga kupiti tamo, a zatim se prijavite u 3DS eShop prije 12. - imate najbolje od oba svijeta.

Nema načina kako bi bili sigurni da je za pravi do Wal-Mart čini najave ili 9. dolazi oko, ali ako ste mislili na branje gore konzole s novim cijenama, razmislite ispuštajući mimo Wal-Mart ili poziv u na 9. provjeriti. Mi ćemo biti sigurni da slijedite ovaj dolazi u utorak. Nadam se da Nintendo ne saznati o tome.



Nema komentara:

Objavi komentar