petak, 5. kolovoza 2011.

Gmail oknu pregleda donosi 'tablet poput' izgled vašem pregledniku, ali ubija više Ulazni spremnici

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/gmails-preview-pane-brings-tablet-like-layout-to-your-desktop/:
Google još uvijek radi fino posao ignorirajući Gcal je nemogućnost da rutinski daju upozorenja i obavijesti za odabir korisnika (Ne, mi nismo gorak), ali barem Gmail tima čini se da je plamena na sve cilindre. Samo ovaj tjedan, odijelo otkrila svoju najnoviju Labs značajka - oknu pregleda. Kao što ste vjerojatno sakupljen iz naslova, ona pruža "tablet poput" izgleda da je zapravo sličan samostalnom klijenata e-pošte iz prošle godine, a za one s više vertikalnih prostora nego vodoravno, postoji čak i mogućnost da Split šestar na taj način . U praksi, pronašli smo ga drop-mrtav jednostavna za korištenje, i to je u velikoj mjeri napredak u odnosu na izgled Gmail dionica. Jedino pitanje? To nuklearne bombe Više Ulazni spremnici, tako da oni navikli da pomicanje prema dolje i jednostavno kliknete na njihove e-mailove sa zvjezdicom (na primjer) će vjerojatno biti reverting natrag sa snovima dashed. Vidi ako je u postavkama oknu i dati ga ići - tko zna, možda je ljubav.

Gmail oknu pregleda donosi 'tablet poput' izgled vašem pregledniku, ali ubija više Ulazni spremnici prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. kolovoz 2011 11:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službeni Gmail blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar