petak, 5. kolovoza 2011.

Novi Intel Ultrabook Referentni modeli mogu podrezati MacBook Air Značajno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mZKPEt9aMZA/:
feat1

Kada je Intel lansirao Ultrabook inicijativu, bili smo uzbuđeni: puni na PC prijenosno računalo veličine MacBook Air? Obećanja Adamos i serije 9S pleše pred našim očima, seksi, ali precijenjen. Može li ovaj novi spec. biti onaj koji čini naš zrak-toting prijatelji ljubomorni?

Nažalost, malo ultrabooks su se pojavile i one koje su se zapravo ne natječu pricewise . I baš danas čujemo da Apple je krdo svinja sve aluminijske , pa ljudi su idući u izraditi svoje prijenosnike iz stakloplastike. Stakloplastike!

Ne uzrujavati: Intel je u ovom slučaju, i sve će biti u redu.

Intel razumije da ODMs apsolutno morati dobiti cijene ispod tisuću dolara, ako žele da se natječu. Digitimes izvješća da oni pozivaju na sastanku sljedećeg tjedna kako bi razgovarali o nekoliko novih standarda zapisa u ukupnom iznosu od materijala vrlo razumnu $ 500-700, a ako su pametni, koristeći komponente koje proizvođači zapravo mogu dobiti svoje ruke na.

Tu nije bilo teardowns dio-po-dio troška kvarova na najnovije MacBook emituje, ali prethodnu generaciju procijenjen je da su sastavnice od nešto iznad 700 dolara, a kao što su ažuriranja su prilično manje (novi procesor, Thunderbolt), koji je vjerojatno još uvijek dobra procjena.

Intel je cilj 18mm prijenosna računala i 21mm debljine (za 11-13 "i 14-17" ekrane respektivno) dizajna s prostorom za nadogradnju na njihov najnoviji procesori, kada za to dođe vrijeme. Ne optički pogon, bilo, što je nedvojbeno više skoka za Windows korisnike od Mac korisnika. Obje bi, ovisno o opcijama, padaju najviše u ~ 700, koji je sa 25% marže i prostor za okupljanje i utovar, stavlja vas lijepo na tisuću dolara ili eura. I to je na high end.

Kada smo zapravo vidjeti ove dizajne je tajna, ja bih valjda prvi koji bi ga najbolje kupiti police će biti Ivy most modele početkom 2012. Nadam se da ćemo čuti više od samih tvrtki do tada.



Nema komentara:

Objavi komentar