petak, 5. kolovoza 2011.

Intel mjesta 30 milijuna dolara kladiti na oblaku, otvara dvije nove učionice na Sveučilištu Carnegie Mellon

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/intel-places-30-million-bet-on-the-cloud-opens-two-new-labs-at/:
Jeste li čuli nerds? Oblak je riječ, i Intel je spremna staviti na bankovni račun u kojem industrije zujanje usta. Ulaganje 30 milijuna dolara na razdoblje od pet godina, tvrtka se udružio s Carnegie Mellon Sveučilišta otvoriti dva nova procesora Intel znanosti i tehnologije centara. Akademska istraživačka laboratorija će lasera u na oblaku i ugrađen računanje istraživanja, pod uvjetom da open source inovacije koje se borila protiv masa podataka analitike, real-time informacije uslugu distribucije i poboljšanja budućnosti, oblak povezan života. Znatiželjni kao što je to mozak kolektivni ima svoj rukave? Zamislite nosio par Intel-powered naočale koje slojeve podatke povezane s ljudima i objekata koje vidite. Nije tip Minority Report? Dobro, a zatim razmislite svoj ​​prijedlog inteligentni automobil budućnosti, sposobni za preporuku "usmjeravanje, maloprodaja, blagovaona, i zabavu" Opcije po mjeri putnika profila i stvarnom svijetu uvjetima. Bilo da ste spremni ili ne, to je budućnost ljudi - jedan veliki, pasivni kašičica računalno generirane coddling. Hit pauze za puni PR, i Peter Griffin je uzme na naše sponzorirane sutra.

[Slika putem kreditne popularna znanost ]

Nastaviti čitanje Intel mjesta 30 milijuna dolara kladiti na oblaku, otvara dvije nove učionice na Sveučilištu Carnegie Mellon

Intel mjesta 30 milijuna dolara kladiti na oblaku, otvara dvije nove učionice na Sveučilištu Carnegie Mellon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. kolovoz 2011 21:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computerworld | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar