petak, 5. kolovoza 2011.

Mapnificent vizualizira javnog prijevoza vrijeme putovanja, je uzbudljivije nego što zvuči (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/mapnificent-visualizes-public-transportation-travel-time-is-mor/:
Mapnificent
Ako bismo mogli naći pregledniku Mapnificient radio u bez problema, vjerojatno bih ga nazvati najveća stvar koja se dogoditi da Google Maps od turn-by-turn navigaciju . Čak i uz to je bolno spore performanse (Firefox) i tendencija da se sudar (krom), mi smo još uvijek u ljubavi. U osnovi, to omogućuje filtriranje i pretraživanje karte temelji se na vremenu putovanja korištenjem javnog prijevoza. Njegova velika za pronalaženje apartmana s najkraćim mijenjati ili fer mjesto sastanka da vi i prijatelj može doći u isto vrijeme. To je prilično impresivan i, ako je kreator Stefan Wehrmeyer ikada bičeva gore Mobile App, to bi mogao postati neizostavni dio našeg smartphone arsenal. Za puno bolje i temeljitije objašnjenje developer sam, check out video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Mapnificent vizualizira javnog prijevoza vrijeme putovanja, je uzbudljivije nego što zvuči (video)

Mapnificent vizualizira javnog prijevoza vrijeme putovanja, je uzbudljivije nego što zvuči (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. kolovoz 2011 00:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Mapnificent | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar