petak, 5. kolovoza 2011.

Nissan je Android aplikacija vam omogućuje punjenje vašeg Leaf iz daljine, stavlja 'jednostavnost' u EV

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/nissans-android-app-lets-you-charge-your-leaf-from-afar-puts-t/:
Ako vam se dogoditi da se oba Leaf vlasnik i Android korisnika, imate sreće danas, jer automaker je upravo izdao službeno app koji bi mogao učiniti vaš život malo lakše. Uz Nissan je alat, vi ćete biti u mogućnosti pratiti svoj električni vozila vijekom trajanja baterija i predviđeno trajanje vožnje rasponu izravno iz vašeg smartphone, koji možete koristiti za daljinsko punjenje Leaf, ili pokrenuti svoj klima uređaj. On svibanj ne biti najviše revolucionarnu aplikaciju ikad, ali definitivno nudi neke pozdravio pogodnost za Nissanovu rastuću bazu EV vozača. Jučer, tvrtka potvrdila da Autoblog Green Leaf da prodaja "prešao 10.000 oznaka nekoliko tjedana." Točni podaci teško doći, zbog japanski ljetni odmor, ali Nissan kaže da je 100 posto siguran da je prekretnica je prešao. Sljedeći: svjetske dominacije.

Nissan je Android aplikacija vam omogućuje punjenje vašeg Leaf iz daljine, stavlja 'jednostavnost' u EV prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. kolovoz 2011 09:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android zajednica | izvor Android Market , Autoblog Green | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar