petak, 5. kolovoza 2011.

IOGEAR USB Dijeljenje stanica povezuje s WiFi, presijeca kabel na četiri uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/iogear-usb-sharing-station-connects-to-wifi-cuts-the-cord-on-fo/:
Vi ste tako preko prugast naprava, ali ne može opravdati zamjene svaki uređaj u kući sa skuplji bežične verzije samo zato što leashed na USB pisača ili vanjski hard disk je blagi neugodnosti. Smo ga dobili, i to izgleda kao IOGEAR ne previše. Periferne tvrtke Bežični 4-portni USB Dijeljenje stanica čini bilo povezano gadget WiFi-omogućen, omogućavajući vam da lutati daleko od onih stolnih uređaja bez pada vezu. Kompaktni čvorište obuhvaća jedan USB 2.0 priključak s prednje i tri sa stražnje, zajedno s Ethernet priključak te bežični antenu, i to u skladu s različitim USB gadgeta, uključujući pisače, tvrde diskove, memorijske kartice čitatelji, skeneri, i web kamera . Oh, ali zašto bi želite lutati daleko od kamera, pitate? Daljinski web kamera može se koristiti kao trenutak, jeftin home sigurnosti sustava, pružajući pristup s bilo kojeg mjesta unutar bežične mreže. Naravno, 100 dolara svibanj činiti se poput puno potrošiti na bežični USB hub, ali s obzirom na cijenu od WiFi-omogućava četiri zasebna uređaja, to je vjerojatno način da ide.

IOGEAR USB Dijeljenje stanica povezuje s WiFi, presijeca kabel na četiri od svojih uređaja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. kolovoz 2011 03:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IOGEAR | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar