srijeda, 29. lipnja 2011.

World of Warcraft je sada slobodan do razine 20, jezgra igre pad u cijeni

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gh2v38pJBZ0/world-of-warcraft-is-now-free-until-level-20-core-games-drop-in-price.ars:

Sjetite se kad DARE službenika će vas upozoriti protiv zla dilera droge koji će vam dati prvi pogodak za besplatno kako bi dobili li ovisni? Pa, mislim Blizzard kao trgovac, koji se širi koji nude za prvih 20 pogodaka. Od sada, World of Warcraft je postao slobodan igrati sve dok ne dosegnete razinu 20.

"Mi smo uklonili prethodni 10 - i 14-dnevna probna vrijeme ograničenja, a igrači koji su zainteresirani za težak vanjska strana World of Warcraft sada mogu igrati igru bazu za besplatno do najviše karakter razinu od 20, uključujući i draenei krvi patuljak likovi-Sve što trebate je Battle.net račun i internetske veze ", Blizzard je objašnjeno u priopćenju. Ako ste pokrenuli kroz prethodni 14-dnevna probna verzija, možete se vratiti na svoj lik i dalje igrati s mjesta gdje ste napustili igru, ako želite, ali razina kapa će biti postavljena na 20.

Nakon toga? Blizzard Entertainment je neki jeftin načina dobivanja vas u igru.

... Igrači će biti u mogućnosti da biste dobili i originalni World of Warcraft i igra prvi set ekspanziju, Burning Crusade, za samo 19,99 dolara kao dio nove digitalne bitke prsima sada je dostupan u on-line Mećava Store. Osim toga, svatko tko posjeduje originalni World of Warcraft, bez obzira kada su kupili igru, automatski će biti u mogućnosti pristupiti svim sadržaja i obilježja od Burning Crusade ekspanzije bez dodatnih troškova.

Ti si idući u vidjeti to češće i tvrtke naći načina da vam prodati sadržaj kroz igre, koristeći naslov kao platforma umjesto proizvoda. Valve je nedavno preselio Team Fortress 2 u svijet free-to-play , a čak i borbene igrice postaju agresivni u post-pokretanje monetizaciju-iako je u tom slučaju nije bilo pada u cijenu za igru.

Zvuk isključen u komentarima: Jeste li sada više vjerojatno da će igrati World of Warcraft, ili barem to pokušati?

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar