srijeda, 29. lipnja 2011.

Dojmovi iz Uncharted 3: Drake je obmana je otvoren beta

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

Za one u nadi da uzorak malo Sony nadolazeće Uncharted 3: Drake je obmana, programer Naughty Dog je stigao sa svojim popraviti. Studio je objavio javnu beta na PlayStation Network, čime PlayStation Plus pretplatnika i vlasnici inFamous 2 do uloviti rani pogled na naslov je multiplayer komponente. No, je li to vrijedno vašeg vremena za ronjenje na ovom ograničenom, grubo online beta test?

Biti navijač prethodnog upisa je online ponudu, bio sam uzbuđen vidjeti što nestašan pas tima će donijeti na stol ovaj put okolo. Za ovaj dan, ja još uvijek vjerujem da Uncharted 2: Among Thieves je jedan od najboljih online iskustvo se nalazi na PlayStation 3. Igre osnovne mehanike prevedene dobro konkurentne areni, nudi poticaje za igrače da se uspori i nadmudriti svoje protivnike s dobro postavljen poklopac i prikrivanja. Srećom, ovaj tip multiplayer afera ponovno vjerno u Drake je prijevara.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar