srijeda, 29. lipnja 2011.

Ubuntu pokazao trčanje na Galaxy tab 10,1, prijekom nazvan 'Tabuntu' (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/ubuntu-demonstrated-running-on-galaxy-tab-10-1-summarily-dubbed/:
Ubuntu pokazao trčanje na Galaxy tab 10,1, prijekom nazvan 'Tabuntu' (video)
Naravno, možete pokrenuti Linux na robota i na stolna računala i, očito, na male mačke , a također smo ga vidjeli na puno tablets prije, ali ovaj je malo drugačiji. Max Lee preko na Galaxy tab Hacks stvorili video ispod da pokažu Samsung Galaxy tab 10,1 trčanje Ubunbu, ali to radiš na vrhu Android tako da tablet je izvorni OS je pokrenut Linux u pozadini, a zatim koristite VM klijenta za pokretanje UI. Drugim riječima: to je trčanje oba operativna sustava na jednom, i unatoč tome što mi mislimo rezultati su prilično korisna, čak i učitava ovaj vrlo web stranica sa samopouzdanje. To je pokazao nakon prekida, a ako ste nakon gledanja samo moraš dobiti dio tog potpune upute nalaze se na drugom kraju izvor link ispod.

Nastaviti čitanje Ubuntu pokazao se izvodi na Galaxy tab 10,1, prijekom nazvan 'Tabuntu' (video)

Ubuntu pokazao trčanje na Galaxy tab 10,1, prijekom nazvan 'Tabuntu' (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipanj 2011 08:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Galaxy tab Hacks | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar