srijeda, 29. lipnja 2011.

OnLive CEO otkriva 'potpuno novi pristup "na bežične, krediti Rearden za rušenju Shannon zakon

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"U unaprijed, da - u pravu si, to je nemoguće, ali ipak, imamo deset radio sve koji rade na istoj frekvenciji, a sve u Shannon granica ... i nema ometanja.." Ne može u potpunosti grok značenje te izjave, ali svatko teško uključiti u rješavanje krize bežične propusnosti vjerojatno dropjawed. Za malo pozadini, tu je percipiraju ograničenje u bežični poznat kao Shannon zakon, koji u velikoj mjeri objašnjava zašto nitko ne može gledati YouTube clip na EVO u Michiganu stadionu. Iz bilo kojeg razloga, to je bilo pretpostaviti da je ovaj zakon je u osnovi neraskidivu, ali izgleda kao da je malo vjerojatno član društva može imati samo overrode očekivanja. OnLive predsjednik Uprave Steve Perlman nedavno otkrio proboj iz Rearden Tvrtke - ukratko, oni 'podoba vanjska strana zaobilazno rješenje, a testiranje, to je radi stvari poput "uklanjanje mrtvih zona" uopce. Njegov slajd, prikazan tijekom prezentacije na Columbiji, primjećuje da implikacije ovdje su "duboko", a nismo se mogli složiti više. Da li si čvrsta i pogodak igrati u video ispod pauze - mi smo brzo proslijediti gdje je ovaj dio počinje.

Nastaviti čitanje OnLive CEO otkriva 'potpuno novi pristup "na bežične, krediti Rearden za rušenju Shannon zakon

OnLive CEO otkriva 'potpuno novi pristup "na bežične, krediti Rearden za rušenju Shannon zakon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipnja 2011 13:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OnLive Spot | izvor YouTube (Columbia SEAS) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar