srijeda, 29. lipnja 2011.

Porsche ACC InnoDrive obrađuje sve pedale, preuzima vodstvo iz vašeg stopala

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/porsche-acc-innodrive-handles-all-the-pedals-takes-the-lead-out/:
Porsche ACC InnoDrive ručke pedale sama, preuzima vodstvo iz vašeg stopala
Kad smo se dublje pogledati u tehnologiju koja čini Porsche Porsche , iskusili smo vrata-snapping ubrzanje i zijevaju-inducing kontrola proklizavanja, ali nikada nije smo dobili osjećaj da je automobil zapravo bio sam u vožnji. To bi moglo uskoro promijeniti, Autoblog lov tipke za Porsche Panamera S testa mazga opremljen nešto što se zove ACC InnoDrive. ACC se zalaže za adaptivni tempomat, dok InnoDrive se zalaže za (pričekajte za to) inovativnom mjestu vozača. To je u osnovi tempomat s mozga, nakon što je u potpunosti preslikavaju-out put i znajući ne samo težinu nadolazeće okreće, ali i povišenje promjene i ograničenjima brzine. Drugim riječima: to figure out kako brzo bi trebao biti idući, pa čak i zaustavlja kad je trebao, omogućavajući vam da idite na cijelu udaljenost bez potrebe da se prijave vucibatina pedala - uz pretpostavku da nema raskrižjima. Porsche se ne govori kad bismo mogli vidjeti ovu tehnologiju dolaze na skupo skupo mogućnosti paketa kod vas, ali uvjerava nas svojim automobilima nikad nije u potpunosti sami pogon: "Nećemo dirati upravljača, vjerujte nam da ruke na aspekt je ključ. Porsche iskustvo. "

Porsche ACC InnoDrive obrađuje sve pedale, preuzima vodstvo iz vašeg stopala prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipanj 2011 08:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar