srijeda, 29. lipnja 2011.

Andy Hertzfeld, 'bivši Macintosh čarobnjak ", dizajniran Google + projekta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/andy-hertzfeld-former-macintosh-wizard-designed-the-google/:
Google + izgleda ... malo drugačiji. Gotovo kao da nije ni došao iz Googlea. A oni povuci i ispusti krugova ? Bujno. Ispada, postoji razlog za sve, i on ide Andy Hertzfeld. Prema istražnom komad postavio Wired, Andy je zapravo zaslužan kao "izvorni Mac čovjek", odgovoran je za softver i dizajna korisničkog sučelja radeći za Apple između 1979 i 1984. Podigao novu ulogu u GOOG u 2005, ali prema izvještaju ", rekao je ranije bila prisiljena zbog svoje dizajnerske standarde ne dopušta za pojedine kreativnost." Sve se mijenja Emerald mora, Diddy da bi na kraju postao poznat kao pretraživanje diva najambiciozniji prepad još u široki svijet društvenog umrežavanja. To je bruited da Andy je dobio slobodu da idu divlje dok projektiranje Google +, i to pokazuje - sučelje kroz oko kao intuitivan kao jedan ikada mogao nadati. "Naravno, to traje više od dobrog dizajna za brtvljenje projekt, ali nema sumnje da je ovo jedan pakao od početka. Ostatak priče? Tucked daleko u taj izvor vode, južno od ovdje.

Andy Hertzfeld, 'bivši Macintosh čarobnjak ", dizajniran Google + Projekt prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipanj 2011 10:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW , Apple Insider | izvor Wired | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar