srijeda, 29. lipnja 2011.

RFID oznake omogućuju dijeljenje park fotografije na Facebooku bez napuštanja lijeni rijeke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/rfid-tags-let-you-share-waterpark-photos-on-facebook-without-lea/:
Pogledajte ovaj sretni par? Oni se smiješi, jer oni su u ljubavi, oni su na park, a nisu ugovorene E. coli još uvijek. Oni također mogu biti chuckling sa znanjem da je sve 700 svojih najbližih Facebook prijatelji uskoro će ih vidjeti u canoodling umjetne lagune, zahvaljujući čudne nove foto-sharing programa iz Velike Wolf naselja. Od sada, posjetitelje Velike Wolf Grand nasip doma moći će se automatski postavljati svoje slike odmor na Facebook, koristeći samo RFID opremljenim manšeta . Sve što morate učiniti je prijaviti svoje račune na check-in, slap na bendove i nad glavom bilo pet kioscima stacionirane diljem mjesto, gdje mogu predstavljati za slike koje će odmah biti učitane u svoje zidove (uz opise) . Odmah de-označavanje sebe, međutim, ostaje jedinstveno priručnik zadatak. Wade prošlosti pauze za cijelu PR.

Nastaviti čitanje RFID oznake Vas dijeliti park fotografije na Facebooku bez napuštanja lijeni rijeke

RFID oznake omogućuju dijeljenje park fotografije na Facebooku bez napuštanja lijeni rijeke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipanj 2011 09:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar