srijeda, 29. lipnja 2011.

Final Cut Pro X FAQ ublažava strahove nekih, potvrđuje one drugih

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:

Zazor od novouvedenih Final Cut Pro X bjesni, ali Apple je barem pokušava ugušiti strahove ljut korisnika uz pomoć FAQ stranicu o tome što će i neće raditi kao korisnici prijelaz iz Final Cut Pro 7 do FCP X. Neke od odgovora će mirno korisnika koji su nezadovoljni sa FCPX početno prikazuje, ali drugi stručnjaci će ostati nezadovoljan s Appleovim odluke o naizgled udaljiti one čiji opstanak ovisi o prethodnim verzijama softvera.

Apple je predstavio samo FCPX prije tjedan dana, a reakcija je bila pomiješana od samog početka . Postojale su značajne promjene u korisničkom sučelju, da ne spominjemo punokrvnost nedostaje ili othrama značajki u odnosu na FCP7. Najveći uzrok vika čini se da je činjenica da FCPX ne može uvesti projekata iz prethodnih verzija Final Cut Pro-ne, pa ni najnovija jedan što je smiješno teško za bilo kojeg stručnjaka koji ovisi o softveru da bi bezbolni prijelaz na novi softver. Osim toga, korisnici su se žalili da nema podršku za izlaz na vrpcu (a ulaz je ograničen) ili EDS ili XML izvoz, a ne OMF izlaz za miješanje zvuka u Pro Tools, između ostalog.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar