srijeda, 29. lipnja 2011.

Umetnite Coin: Socijalna Bicikli bicikl sharing sustav (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.


Prošlo je godinu dana otkako smo posljednji čuli socijalne Bicikli (SoBi) , koncept bicikla dijeljenja koja ima potencijal da revolucionira način na koji smo najam, vožnje, i zaključavanje bicikla. Sada New York-based startup radi na vrlo perspektivan drugi prototip, a okreću se kickstarter za financiranje. Nova verzija je još nekoliko tjedana (to je donio verzija na slici gore), ali mi pedaled preko SoBi sjedište u Brooklynu pogledati na prvi model, koji je već daleko učinkovitiji od sustava koje smo vidjeli provode u Europi i odaberite američke gradove, uključujući i Denver. Obje verzije imaju straga montiran glavni zaključavanje uređaja, sadrži U-lock, stražnji kotač Immobilizer, GPS čip, GSM modem, te središte Dynamo električni generator. Nova verzija je jedinica će biti puno više kompaktan, dvije trećine lakši, a sadržavat će integrirani solarni panel za čuvanje elektronike upali čak i kada bicikl ne kreće.
SoBi sučelja s Mobile App, koji vam omogućuje pronalaženje i otključati bezrezervna bicikle oko grada (ćete koristiti svoj PIN za kontrolu zaključavanje prilikom rezervacije razdoblja). Korisnici plaćaju mjesečnu naknadu kako biste se pretplatili, koja će uključivati ​​sat slobodnog jahanja svaki dan. Sustav provodi pametan financijski poticaj za bicikle vratiti strateški smještena čvorišta, punjenje naknada za korisnike koji preferiraju ostaviti bicikle i drugdje, a zatim nudi isti iznos kao i kredit za vozače koji iznajmljuju da bicikl i vratiti ga u središte. Budući da SoBi će biti najam uslugu i nećete se kupuju bicikl za sebe, rano navijači će dobiti budućih kredita u zamjenu za donaciju kickstarter. Donacije od $ 50 ili više uključuju i gladak AR omogućen t-shirt, koji prikazuje "3D" model bicikla na svom mobilnom uređaju. Skoči prošlosti pauzu za hands-on s prvim socijalne bicikala, i iza-the-scene pogled na tvrtke dijele radionice u Greenpoint, Brooklyn.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: Socijalna Bicikli bicikl sharing sustav (video)

Nema komentara:

Objavi komentar