srijeda, 29. lipnja 2011.

Nokia 700 "Zeta" uhvaćen u spyshots, spremni dati mobilni makeovers

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/29/nokia-700-zeta-caught-in-spyshots-ready-to-give-mobile-makeov/:
Dok smo zauzeti oporavlja od nedavnog predoziranja Nokia oku bombon , tajni agenti su teško na poslu lov dolje više vizualni dobroti za nas piljiti u. Ove snimke iznad su Nokia 700 "Zeta", koji čini se da je zamjena za C6-01. Fotografije pokazuju da radi na Symbian Belle - Anna je nasljednik - i prepuna kamerom od 5 megapiksela, LED bljeskalicu, i NFC podršku . Izvor označava Zete će kuću 1 GHz CPU i 3,2-inčni AMOLED zaslon nHD, teži smidge preko 80g, i mjere se na 10mm debljine. Čudnovato dovoljno, mi iskopali procurila snimku Zete u spec. sheet tvrdeći da će biti "najtanji smartphone ikad", koja je u 10mm nije nigdje u blizini zarađivati ​​taj naslov.

Iako nitko drugi telefoni su na slici, spec. sheet (prikazano dolje) donio pozornost na tri druge Symbian ponude na plan: Nokia 701 Helen je najbolje naočale je hrpa s 8 megapikselnom kamerom i 3,5-inčni ClearBlack zaslon, tu je Nokia 600 Cindy s NFC, 5 megapiksela strijelac, a 3,2-inčni AMOLED, također, vjerojatno ste vidjeli Nokia 500 sudbina već procurila kao N5 . Nema naznaka o tome kada (ili ako) možemo očekivati ​​nešto od ove telefone na hit na tržištu, ali to izgleda kao gospodin Elop je namjere o čuvanju njegova obećanja . Više fotografija nakon prekida.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Nokia 700 "Zeta" uhvaćen u spyshots, spremni dati mobilni makeovers

Nokia 700 "Zeta" uhvaćen u spyshots, spremni dati mobilni makeovers prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. lipnja 2011 09:43:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reg Hardware | izvor GSM Arena , Flashfly | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar