ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Uključen: e-čitateljima pogon na digitalno rastresenosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/switched-on-e-readers-drive-to-digital-distraction/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

Proljeće pokazao okrutna za rijetke populacije proizvode koji kombiniraju e-papir i LCD zaslona. Pokretanje Entourage objavio je da je ukida rub dual-screen e-čitača / tablet kombinirani. A onda Barnes & Noble zatvorio knjigu na izvornom gluho uvesti nasljednika koji je imao samo jedan ekran i jedan gumb. Na taj način, da skoči preko (ili je to pod?), Čak i zapaliti je minimalizam.

E-čitači su slijedili neobičan demografske usvajanje krivulje za proizvode potrošačke elektronike. Prvi kupci su, poput onih mnogih drugih tech proizvode, bogatijim, ali većina njih su bili i stariji i žena u skladu s knjiga-kupovne navike fizičke knjige. Bili su privučeni hrskav zaslon i visoki kontrast e-papira prikazuje. I mnogi su se (i dalje) privučeni usmjerena proizvod koji im je omogućio da se koncentriraju na tekst, bez ometanja drugih tip medija, web ili tisuće aplikacija.

Nastaviti čitanje uključen: e-čitateljima pogon na digitalno rastresenosti

Uključen: e-čitateljima voziti na digitalnim rastresenosti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipnja 2011 18:15:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar