ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

ICANN glasovati na ime domene proširenja, ele.vation i wolf.pack spremni assualt preglednik

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/icann-to-vote-on-domain-name-expansion-ele-vation-and-wolf-pack/:
To može biti nedjelja gdje se nalazite, ali je svijetlo-i-rano u ponedjeljak u Singapuru. To je gdje se monumentalna glasovanje je oko ići dolje, sa Internet Corporation for Assigned imena i brojeva (ili ICANN , za kratko) postavljena na glasovanje na planove za proširenje na imena domena. Ako će se sjetiti, organizacija odobrila sedam dodatnih domena u 2004, sa još jedan krug od 2004 je dovelo do odvojene sedam pridružio stado . Očekuje se da odobri nešto daleko značajnije ovaj tjedan, međutim, s novim sustavom omogućuje pravedan o išta na stazi poanta domene. Drugim riječima,. Com uskoro može zamijeniti. Canon (za kamere),. Eko (za zelene stranica) ili čak. Programiranje (za, znate, programiranje mjesta).

Kao što vjerojatno možete zamisliti, mogućnosti su ovdje prilično dobro beskrajne, ali to će koštati malen malo više od 6,95 dolara godišnje da se registrirate jedan. Kotizacija sama je imala u na 185.000 dolara, a pobjednici će morati poni 25.000 dolara godišnje nakon toga. To je posve vjerojatno da novi val pravne gamaše će se pojaviti s obzirom na zaštitni znaci - mi smo guessing pravnika u Mountain Viewu neće biti previše voljeti Google.phones pada u ne-korporativnih ruke - ali hej, to je polovina zabava s marginama. Mi ćemo se održavanju oko za konačnu odluku, a mi ćemo biti sigurni da znate, ako ICANN fesses do ono što će raditi s tim stratosfere nove pristojbe.

ICANN glasovati na ime domene proširenja, ele.vation i wolf.pack spremni assualt vaš preglednik prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipnja 2011 19:31:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AP | izvor The New York Times | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar