ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

DARPA postavljanje 130 milijuna dolara 'virtualni streljani "kako bi se napada borbi cyber

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/darpa-setting-up-a-130-million-virtual-firing-range-to-help-b/:
Američka vlada je ozbiljno o online sigurnosti, samo pitajte bilo koji od svojih cyber komandosa . Dodavanje u svom arsenalu za borbu big bad hakera, Reuters navodi da DARPA radi na National Cyber ​​Range, koja će djelovati samostalni motor internet simulacija, gdje digitalni ratnici mogu biti trenirani i eksperimentalni ideje ispitano. Lockheed Martin i Sveučilišta Johns Hopkins se natječu za pružanje konačni sustav, s jednim od njih očekuje da uskoro dobiti zeleno svjetlo za godinu dana suđenja, koji, ako sve ide dobro, uslijedit će DARPA oslobađanja svojih techies na virtualni streljani ozbiljno iduće godine. Trošak projekta je rekao da pokrenete negdje u blizini 130 milijuna dolara, što bi moglo imati zvučalo malo skuplji prije nedavnih bujica od uspješnih sjeckanje napada na visoke profil privatnih tvrtki, ali sada se čini kao racionalan rashoda kako bi se osiguralo nuklearne rakete kodove i ljudi ludi dovoljno da ih koriste se čuvaju na sigurnoj udaljenosti jedna od druge. DARPA je par drugih pametno pod nazivom cybersecurity sheme u rukavu, pod nazivom CRASH i pepeo, ali ćete morati pogoditi izvor vode kako bi naučili više o njima.

DARPA postavljanje 130 milijuna dolara 'virtualni streljani "kako bi pomogli borbi cyber napada prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. lipanj 2011 03:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCWorld | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar