ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: prozirna zrakoplova, fotonaponski podjele i vjetar pogon jahte

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/inhabitats-week-in-green-transparent-airplanes-photovoltaic-s/:
Zelena prijevoz skočio kroz nebo ovaj tjedan kao Inhabitat izvijestio je Airbus planova za transparentno avionom , a mi predstavio ludi radni hover bicikl može leti do 10.000 stopa. Također smo uzbuđeni da vidite Kina početi razvaljajte high-speed rail diljem Azije , a uočile smo nekoliko out-of-ovom svijetu Frankenstein vozila - Mercedes-Benz autobus vlak u Boliviji i vjetar-powered jahti da dubl kao avion .

To je bio važan tjedan za energiju, kao i vijesti, kao i Talijani glasovali za kraj korištenje nuklearne energije , a mi je pogledati u Njemačkoj Wunderland Kalkar Zabavni park , koji je izgrađen unutar stavljena izvan pogona nuklearne elektrane. Solarni također imao svoj ​​trenutak na suncu kao Enfinity predstavila dva raskošnih fotonaponskih natovaren pejzaža u Les Mées, Francuskoj i Bangladeš najavio da milijun su zemlje domova powered by fotonaponskih panela. Čak smo uočili novu vrstu fleksibilne generatora koji bi mogao biti izgrađen u cipele za proizvodnju energije kao što hoda .

Ovaj tjedan smo također bili uzbuđeni predstaviti pobjednici naše Bright Ideas Projektiranje rasvjete natjecanja - elegantne geometrijske Tetra Pak lampa , raskošnih užaren lampa Prehrana i slatka pluta Pinha Privjesak Svjetla . Također pokrenuli naš novi Pitajte Tech Geek serije gdje gadget guru Peter Rojas iznimni odgovara na vaša pitanja o zelenu tehnologiju, a izvijestili smo o jednom japanskom istraživača sumnjivim plan za stvaranje umjetnog mesa zamjena od krma . Konačno, zajednička strašan Steampunk rotacijskim smartphone i niz zabavnih sklopivi papira Punk roboti koji su savršeni za teroriziranje vaše suradnika 'kabinama.

Inhabitat tjedan u Green: prozirna zrakoplova, fotonaponski podjele i vjetar pogon plovila prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipnja 2011 21:47:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar