ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Sigma je fiksne leće DP2x pregledali: 'quirky fotoaparata da "treba daljnji razvoj'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/sigmas-fixed-lens-dp2x-reviewed-a-quirky-camera-that-needs/:
Većina vlasnika kamera računati niska cijena, svestrani zoom objektiv, i HD video hvatanje visoko na popis prioriteta u potrazi za njihov sljedeći point-and-shoot, ali Sigma nova DP2x zaostaje na sve tri točke, sportske $ 800 cijena krpa , fiksna duljine objektiva 24.2mm, i slab QVGA videa. Pa zašto, onda, je li Sigma gnjaviti ispuštanje ažurirati na prošlogodišnji DP1x ? Kamere u blizini-DSLR-veličine 14 megapiksela Foveon X3 senzor je malo otkupljuje, uz čvrst karoserija i potpuno ručnim upravljanjem, u skladu s osvrtom na ePhotoZine, ali negativne natuknica kao što su siromašni JPEG, magenta cast na slikama, i sporo vrijeme odziva ostaviti nas bez otiska. Sigma se može pohvaliti cam jedinstvene slikovni senzor, koji tvrdi da gomila crvene, zelene i plave slojeva za višu kvalitetu slike, ali ni tamo, loše performanse pri slabom osvjetljenju i 4,7 megapiksela izlaznu datoteku ne čini da bi tradeoff isplatiti. Mjesto tvrdi da je cam je objektiv solidan, izvođač, međutim, s brzim f/2.8 otvor blende i izvrstan priručnik sustav fokusiranja. Sve u svemu, ne čini se da su pobjednik na ruke s DP2x, ali Sigma loyalists žele držati naizgled precijenjen, podcijenjeni kamere linija može pogoditi izvor vode za puni pregled.

Sigma je fiksne leće DP2x pregledali: 'quirky fotoaparata da "treba daljnji razvoj' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. lipnja 2011 15:01:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ePhotoZine | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar