ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Novi Windows 8 curenja upućuje na SMS podršku, značajka licenciranje, geo-lokacija

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/new-windows-8-leak-hints-at-sms-support-feature-licensing-geo/:
S obzirom na usvajanje u Metro Windows Phone stil, nije iznenađujuće da čuju da je Windows 8 najnoviji procurila graditi sportske metro-nadahnut virtualne tipkovnice i tragove kod koje bi mogle dovesti SMS 3G omogućen Windows 8 uređaja. App Store i imaju licenciranje, no? To je zanimljivo. Pokopan u Windows 8 koda, Microsoft entuzijasti su otkrili žice koje se mogu naslutiti u trgovini Windows App , i sposobnost da biste aktivirali ili deaktivirali određene značajke OS kroz taj dućan. Hoće li to biti kraj "Home", "Pro" i "Ultimate" izdanja Microsoft-ov vodeći proizvod? Mi ne bi držati naš dah . Ipak, Windows à la carte ne čini loša. Hit link izvor vidi kod (i nagađanja) za sebe.

Nastaviti čitanje Novi Windows 8 curenja upućuje na SMS podršku, značajka licenciranje, geo-lokacija

Novi Windows 8 curenja upućuje na SMS podršku, značajka licenciranje, geo-lokaciju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. lipnja 2011 02:29:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Redmond Pie , WinRumors | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar