ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

NY Post blokira pristup svojim web stranicama na iPads voziti cca kupnje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZPo30O4QWf0/ny-post-blocks-access-to-its-website-on-ipads-to-drive-app-purchases.ars:

ALT NAZIV: iPads više ne mogu čitati New York Post od Safari preglednik

New York Post je počeo blokira pristup svojim web stranicama na ipad kao način da se voziti onim kupcima u smjeru plaćeni NY Post app u App Store. Pokušava pristupiti papir preko Safari preglednik na ipad rezultate u stranica za preusmjeravanje koja ih upućuje na aplikaciju, kao i nekoliko drugih osnovnih usluga.

Dok Safari je ne-go, Staci Kramer iz PaidContent primjećuje da NY Post lokaciji radi dobro kroz alternativa preglednicima Skyfire i Opera Mini. "To je jedan od najslabije zamišljen paywall nastojanja sam naići," Kramer kaže.

Kada New York Times podigla paywall, to je jedan veliki ustupak čitateljima i lijevo plaćeni dijelove njihovim stranicama dostupne putem socijalne umrežavanje linkova i rezultatima tražilice. No, NY Post čak je neuspjeli ovo: klikom veze s Facebooka na ipad preusmjeriti na app veličine zaslona oglas, a veze s Twitter prikazat će članke u Twitter u apartmanu pregledniku sasvim u redu.

Kao Murdoch publikacije, NY Post Čini se da je dobivanje gurnula u smjeru Daily, koji postoji samo kao plaćeni app na ipad. App NY Post troškove 1,99 dolara za preuzimanje i dobiva kupac 30 dana od dana pristupa, nakon toga, to je 6,99 dolara za jedan mjesec, 39,99 dolara za šest mjeseci, ili 74,99 dolara za godinu dana. Za usporedbu, dnevni je slobodan za download, a troškovi 99 centi tjedno ili 39,99 dolara za godinu dana pretplate.

Klikom jednu od tipki na NY Post stranica za preusmjeravanje, korisnici također mogu pretplatiti na elektronski izdanje NY Post i dobiti pristup na web stranicu-opet na raznim cijenama, uključujući i 9,18 dolara za četiri tjedna ili 93,30 dolara za godinu. Mi smo iznenađeni da je NY Post se nije svodništvo to teže od svojih aplikacija, s obzirom da je Apple nedavno opušteno njihovih ograničenja na stvaranje web stranice sa sadržajem dostupne putem iPad ili iPhone apps, koji više ne moraju put pretplate kroz svoje App Store.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar