ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

TiVo Android i iPhone apps u djelima, sezona prolazi uskoro na dohvat ruke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/tivo-android-and-iphone-apps-in-the-works-season-passes-soon-at/:

Naravno, to je bio tehnički moguće upravljati jedan je TiVo putem mobilni web za pola desetljeća sada, ali ranije su metode bile ni intuitivan niti očaravajući. Ranije ove godine, tvrtka je objavila ipad app - Diddy koji vitrine funkcionira kao daljinski upravljač ima, popis obveza prioritet i sezona Pass upravljanja. Nakon što je ukazuje na niz aplikacija za manje-screen uređaje (hvaleći sve načine operacijskih sustava), print najnovije izdanje CEPro je isporučio čvrste Intel da su spomenuta šapuće postaje stvarnost. S Honeycomb lista pada lijevo, desno i centar, mi smo pitali ako Android izgraditi će ciljati tablets prvi smartphone i kasnije - možda čak i spojeni izdanje nekoć Sladoled Sendvič pretražuje iz zamrzivača. Bilo kako bilo, uskoro bi snimanje sezone dugo reruns brda još jednostavnije za one koji žive u iOS ili Android ekosustava, uključujući ažuriranja od mjesta vi ste neugodno spomenuti u javnosti.

TiVo Android i iPhone apps u djelima, sezona prolazi uskoro na dohvat ruke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. lipnja 2011 23:53:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zatz nije smiješno | izvor CEPro | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar