ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Sony Ericsson Xperia X10 uzimajući Gingerbread u kolovozu, konačno mogu pokazati lice u javnosti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:
To nije veliko iznenađenje da je Sony Ericsson Xperia X10 ima neke Android 2,3-ispunjen dana gledati prema naprijed - ispitati kritički, mi smo poznati da smartphone će konačno biti tretirana u Gingerbread prije nego što zapravo je dobio 2,1 . Napokon, slušalica za kavu napokon nudi se nekoliko dodatnih detalja o neizbježnim nadogradnje, sada postaviti za rano kolovoza. Tvrtka je uputio neke korisnika zabrinutosti vezane uz promjenu funkcionalnosti koje će doći s nadogradnjom, uvjeravajući korisnike da nova verzija softvera će se držati telefona kamere UI netaknuta i da će značajka novije funkcionalnost poput tvrtke Facebook Unutar Xperia značajku. Uhvatiti Gingerbready video ispod, koji nažalost čini preživjeli ljeta na manjoj graditi ne manje bezbolan.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia X10 uzimajući Gingerbread u kolovozu, konačno mogu pokazati lice u javnosti (video)

Sony Ericsson Xperia X10 uzimajući Gingerbread u kolovozu, konačno mogu pokazati lice u javnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. lipanj 2011 00:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android HD blog | izvor Sony Ericsson | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar