ponedjeljak, 20. lipnja 2011.

Može li Microsoft koristi DMCA ubiti natječu Xbox 360 dodaci?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kOh8yqjq-1Q/can-microsoft-use-the-dmca-to-kill-competing-xbox-360-accessories.ars:

Može li Microsoft daljinski onemogućiti treće strane pribor iz rada s Xbox 360 i dobiti daleko s njom?

Redmond, Washington softver i konzola za kavu učinio upravo to, i tvrdi da zakon o autorskim pravima ga je dao na desnoj strani. U pitanju je Microsoft 2009 daljinsko onemogućavanje Datel memorijskih kartica, koji zatraži antitrust tužbe , koja živi i danas, parnicama koja je prerasla u zadnji test Digital Millenium Copyright Act.

1998 DMCA čini kazneno djelo ili prekršaj za civilno nudi proizvod ili uslugu koja zaobilazi tehnoloških mjera osmišljen kako bi zaštitili materijal zaštićen autorskim pravima. Filmski studiji tvrdi da je dio prava na blok RealNetworks iz distribucije DVD-kopiranje softvera , i Sony se pozivati ​​protiv PlayStation hakera George Hotz , čiji je mod dopušten konzole PlayStation igre za igranje piratskih i domaće pivo igre. Vlada je također naveo pravo u kaznenom progonu Kaliforniji čovjeka za pokretanje poslovanja modding Xboxes .

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar