nedjelja, 5. lipnja 2011.

Tjedan u Apple: prije WWDC 2011 izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JxwJBGLEMug/week-in-apple-pre-wwdc-2011-edition.ars:

Mi smo sada samo nekoliko dana daleko od početka 2011 Worldwide Developers Conference, a tjedan je Apple vijesti uglavnom bila usredotočena oko onoga što možemo očekivati ​​čuti u ponedjeljak keynote. Apple je potvrdio da planira raspravljati iCloud i IOS 5, a glasina mlin je poludjela pokušava prikovati iCloud's značajke. Apple je također obratio najnoviji Mac Defender malware i patent mamac Lodsys počeo tužila razvojnim programerima trećih strana. Čitajte na za punu rundown od prošlog tjedna:

Apple kapi tajna, potvrđuje IOS 5, iCloud na slavinu na WWDC 2011 : Apple je potvrdio da planira predstaviti svoju novu platformu cloud usluge, iCloud, kao i IOS 5 na WWDC u ponedjeljak, 6. lipnja.

Lodsys Apple: vaše pismo ne znači ništa, mi smo tužila programere : Lodsys je tužio sedam IOS i Android programeri više od povrede patenta tvrdnje koje se odnose na in-app kupnje. Iako Apple je do sada tvrdio da su programeri pokrivena dekom licence, Lodsys vjeruje razvojnim programerima trećih strana duguje im novac.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar