nedjelja, 5. lipnja 2011.

Motorola Xoom hitova 1.7GHz, teeters na rubu zaborava

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-xoom-hits-1-7ghz-teeters-on-the-edge-of-oblivion/:
Baš kada smo mislili Motorola Xoom udario svoj ​​korak na gorući 1,504 milijarda operacija u sekundi , pouzdan Tiamat kernel je svezan na pravi komora dogorijevanja sposoban 1.7GHz. Što se događa kada vaše mahanje rukama flip da prekidač i dati da Tegra 2 svi mlaznog goriva to može trajati? Pa, anegdotalni slučajeva iz XDA-programere foruma sugeriraju da će vjerojatno samo ponovno podizanje sustava anticlimactically. Ako ste dovoljno sretan da imaju čarobnu silicija, međutim, da ćete biti tretirani na benchmark-blitzing rig, navodno sposoban od 70 MFLOPS u Linpack, 1480ms radi u SunSpider, i kvadrantu rezultate približava glatka 5000. Pogledajte samo koliko da bar duge mjerila može se protežu u screencap nakon pauze.

Nastaviti čitanje Motorola Xoom hitova 1.7GHz, teeters na rubu zaborava

Motorola Xoom hitova 1.7GHz, teeters na rubu zaborava prvobitno pojavio na Engadget na ned, 5. lipanj 2011 08:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar