nedjelja, 5. lipnja 2011.

Najnoviji Kinect hack: trgovine košaricu koja vjerno slijedi invaliditetom kupci (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/05/newest-kinect-hack-a-grocery-cart-that-loyally-follows-disabled/:

Microsoft Kinect je dar koji se čuva na davanje za hakere, mrijesta sve iz čaše bez telekonferencija na Teslinu zavojnicu manipulacije na uh, dobro, android plesne zabave . No, Luis de Matos Wi-Go projekt je jedan od najvažnijih društveno svjesni smo vidjeli: dodaje laptop i (bez obzira na njegovo ime) Kinect u košaricu, omogućujući košaricu slijediti korisnik invalidskih kolica. Poboljšanje na BOSS bot vidjeli smo pola desetljeća, wi-Go mogao dopustiti da bilo tko - uključujući i osobe s invaliditetom ili starije osobe - u dućan neovisno, bez obzira na fizičke sposobnosti. De Matos ne nude mnoge tehničke pojedinosti, ali pogledajte video iznad za prije i poslije prosvjeda.

Najnoviji Kinect hack: trgovine košaricu koja vjerno slijedi invaliditetom kupci (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 5. lipnja 2011 02:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kinect Hacks | izvor Luis de Matos (Vimeo) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar