nedjelja, 5. lipnja 2011.

Mercedes-Benz završi vodik-powered F-Cell Svijet Drive, ali su morali donijeti svoje gorivo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/mercedes-benz-completes-hydrogen-powered-f-cell-world-drive-but/:
U siječnju Detroit Auto Show , Mercedes-Benz željno su pokazali od svojih vodik-powered F-Cell automobil, obećavši da dokaže održivost gorivih ćelija vozila vozeći tri od njih širom svijeta . A sada, ukupno 18.641 milja kasnije, to je zavrsena, obilaženje, sigurno dolazite kući u Stuttgartu sjedište tvrtke. Da li to dokazati goriva ćelija su spremni za premijera vrijeme? Pa, putovanje uzeo 70 dana vožnje za pokriće četiri kontinenta, a vozila raspon topped out na tek nešto više od 400 milja - u Kazahkstan. No, MB priznaje da su samo 200 punjenja stanice širom svijeta, u većini slučajeva F-stanica se morao osloniti na tag-uz mobitel benzinskoj jedinica. Tvrtka se nada svoje demonstracije će potaknuti razvoj na punjenje-stanica infrastrukture: ima gorivih ćelija auto jednostavno ne može puniti gorivom mora osjećati kao posjedovanje leteći DeLorean u 1885. Da biste dobili puni slom, vidjeti Mercedes-Benz PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Mercedes-Benz završi vodik-powered F-Cell Svijet Drive, ali su morali donijeti svoje gorivo

Mercedes-Benz završi vodik-powered F-Cell Svijet Drive, ali su morali donijeti svoje gorivo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 lipanj 2011 17:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar