nedjelja, 5. lipnja 2011.

Motorola Droid tri curenja iz udžbenik vids, potvrđuje 8MP kamerom i 1080p snimke (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:

Verizon i Motorola zadržao nategnuti poklopac na Droid tri od mnogih nedavnih smartphone smo vidjeli, ali lijepo veliki curenja upravo potekao iz dna lonca - pokretanje gadget blog PhonePads dobiti tri udžbenik video pet redak QWERTY klizač strutting njegove stvari. Iako nema rasprave bilo dual-core silicij , tu je doista 8 megapixel kamera na brodu, koji je očito sposoban 1080p HD video snimkama. Ostale promjene uključuju ono što čini da se par tipki glasnoće na desnom rubu (umjesto uobičajenih rocker), prividni nedostatak posvećena kamera gumb, i oba micro-USB i mini-HDMI na lijevom rubu u Droid X2 konfiguracije. Vi ćete očito još uvijek dobili svoj Swype virtualnu tipkovnicu, ali to je teško reći što je verzija Android telefon će uključiti - Verizon jasno navodi u tekstu "Softver Prikazani nije konačna" na svaki video. Nađi više snimke nakon pauze.

Nastaviti čitanje Motorola Droid tri curenja iz udžbenik vids, potvrđuje 8MP kamerom i 1080p snimke (video)

Motorola Droid tri curenja iz udžbenik vids, potvrđuje 8MP kamerom i 1080p snimke (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 5. lipanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PhonePads | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar